B7People AS søker Digital trykker/Førtrykk (Bergen)

B7People AS

B7people AS er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen merkantile fag, industri-, bygg- og anleggsbransjen. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!

Digitaltrykker/førtrykk

Arbeidsoppgaver

I stillingen må man betjene flere digitaltrykkmaskiner.

Arbeidstid

Skift iht skiftplan

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel å kjenne til ulike papir kvaliteter.

Videre må man ha gode datakunnskaper og kunne behandler filer gjennom førtrykksbehandling for offset og digitalt.

Personlige egenskaper

Faglig dyktig

Selvstendig

Pålitelig

Positiv

Vi tilbyr

Fast stilling

Ordnede arbeidsforhold

God oppfølging

Gode kollegaer

Om arbeidsgiveren

 

B7people AS er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen industri-, bygg- og anleggs bransjen. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Vi hjelper våre kunder med å ta i bruk nye og effektive digitale løsninger innen HR, personell og bemanning.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like