X-ide søker 2 Account manager (Lørenskog)

Ønsker du deg erfaring eller en karriere innenfor bedriftssalg? Har du i tillegg lyst til å lære mer om hvordan Grafiske Hus produserer og distribuerer alt virksomheter trenger for å være synlig i markedet? Da kan en stilling som Account Manager i X-ide være et riktig sted å starte. På vegne av X-ide ansetter vi nå to medarbeidere som vil bidra til å styrke salgsavdelingen ved X-ide sitt kontor i Lørenskog! 

Stillingen går i stor grad ut på å hente inn nye kunder i bedriftsmarkedet. Når du ikke jobber med å hente nye kunder, jobber du med å skrive tilbud, legge inn orde og følge opp eksisterende kunder. Etter en periode likner stillingen mer på en administrerende kundebehandler, som følger opp og vedlikeholder sin egen portefølje. Som Account manager får du muligheten til å utvikle deg som bedriftsselger, ved å bygge opp og administrere din egen kundeportefølje. Du har gjerne gode kommunikasjonsferdigheter og skjønner hva som kreves for å skape og opprettholde gode kunderelasjoner. Det viktigste i denne stillingen er at du har et ønske om å lykkes med salg, trives med å jakte gode resultater og er glad i å prate med kunder på telefon.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Prospektere, oppsøke og skape relasjoner til nye kunder.
 • Utarbeide tilbud og skrive ordre.
 • Leverandørkontakt
 • Følge opp og vedlikeholde eksisterende kunder/egen portefølje.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring fra salg er en fordel, men ikke et krav
 • Komfortabel med å bruke telefon som verktøy
 • Nysgjerrig etter å lære mer om trykkdesign
 • Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig
 • Fremoverlent, positiv og utadvendt
 • Strukturert og takler flere oppgaver samtidig

Vi tilbyr

 • Et bredt spekter av markedsledende produkter i bransjen
 • Gode utviklingsmuligheter internt for å opparbeide seg mer ansvar
 • Jobb i et ekspansivt firma med konkurransedyktige betingelser
 • Fastlønn + attraktiv bonusordning
 • Eierskap over eget arbeid
 • Tilstrekkelig med opplæring
 • Et hyggelig arbeidsmiljø og kontor i flott lokale
 • Mulighet for hjemmekontor på sikt.

Om selskapet
X IDEer er et grafisk hus som ble etablert i Lørenskog i 2006. Vi leverer en rekke tjenester tilknyttet digital og printet trykk til bedriftsmarkedet, deriblant bøker, årsrapporter, magasiner, skilt, klær, biler, festivaler for å nevne noe. X IDE leverer produkter som alle organisasjoner og idrettslag har behov for. Mesteparten av produksjonen skjer internt i vår egen produksjonsavdeling på 3500kvm, noe som har gjort X IDE til Norges største trykkeri. Totalt er vi 40 ansatte som fordeles utover hovedkontoret i Lørenskog samt flere kontorer i store deler av Innlandet. Med høy faglig kompetanse, lang erfaring innen løsningssalg, trykksaker, og god forretningsforståelse sikrer vi de beste løsningene, og det beste resultatet for våre kunder.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like