“Stolt av å kunne gi ut en bok med Trykt i Norge-stempelet”

Boka “Reiser i innland”, en bok med bilder og tekster fra hele Norge, hadde nylig trykkestart hos Merkur Grafisk i Oslo. Sven-Erik Knoff, som står for bildene i boka, mener det var en selvfølge å produsere boken i Norge. Det er Grafisk bransjeforening som skriver om dette på sine nettsider.

– For meg var det veldig viktig at all jobben med boken skulle gjøres i Norge. Alle aktørene vi har brukt er utrolig gode i faget sitt, og jeg setter stor pris på den hjelp og støtte vi har fått underveis i arbeidet med boka. Jeg er stolt av å kunne gi ut en bok med “Trykt i Norge”-stempelet, for meg betyr det kvalitet, sier Sven-Erik Knoff.

Jøran Aulin-Jansson, styreleder i Grafisk bransjeforening i Norsk Industri, sier i en kommentar at man får gode råd, og oppfølging underveis i prosessen når man velger å trykke i Norge.

– Som kunde av et “Trykt i Norge”-trykkeri gir du også svært viktig støtte til lokalt næringsliv, legger Kari Rømcke, bransjesjef i Grafisk bransjeforening, til.

You might also like