Skipnes Kommunikasjon søker AD/grafisk designer (Trondheim)

Skipnes Kommunikasjon AS skal bygge opp et av landets beste miljøer for grafisk design og digital kommunikasjon. Derfor er vi på jakt etter de beste folkene som sammen med oss kan skape et miljø som utvikler seg i riktig retning. Nå ser vi etter en kreativ, nysgjerrig og engasjert kollega som konstant er i utvikling og alltid ser etter nye måter å løse utfordringer på.

Du er en erfaren og dyktig AD/grafisk designer som er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging, design og kommunikasjoni, og hvordan dette tas ut på analoge og digitale flater. SHos oss vil du få jobbe i et fagmiljø med andre designere og kunderådgivere for å finne de beste løsningene og opplevelsene for våre kunder. Vi er opptatt av godt samarbeid og det er viktig at våre medarbeidere trives og får mulighet til å øke sin kompetanse. Vi lover deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig miljø som ønsker å utvikle seg.

Arbeidsoppgaver:
• Utforme kreative ideer og visuelle identiteter
• Ivaretakelse og utarbeidelse av markedsmateriell innenfor brand-guidelines for våre kunder
• Arbeide på tvers av det digitale og analoge univers; webdesign, nyhetsbrev, sosiale medier, annonser, bøker, rapporter etc.

Du har:
• Utdannelse innen grafisk design på bachelornivå eller erfaring som kompenserer for dette
• Relevant arbeidserfaring innenfor grafisk design og kommunikasjonsrådgivning
• Stor gjennomføringsevne, tør å utfordre og er løsningsorientert
• God struktur og tar ansvar for egen leveranse
• Fleksibel holdning og evner å tilpasse deg endringer i en hektisk hverdag
• Meget god skriftlig og muntlig formidlingsevne
• Full kontroll på Adobepakken
• Kompetanse i digitale markedsføringsverktøy, sosiale medier og trender er en fordel

Hos oss får du
• Mulighet til å jobbe med spennende kunder innen offentlige og private virksomheter i et hyggelig miljø
• Faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter
• Faglig påfyll og kompetanseheving
• Konkurransedyktige betingelser

Er dette noe for deg? Skriv kort om deg selv og legg ved CV og arbeidsprøver, så tar vi en prat!

Om arbeidsgiveren

Skipnes Kommunikasjon AS er en av Norges ledende kommunikasjonsbedrifter med produkter og tjenester innen design, trykking og web. Selskapet ble etablert i 1957 og er en del av Skipnes-gruppen som i 2019 omsatte for over NOK 120 millioner med positive resultater. Gruppen har 55 ansatte. Blant kundene finner vi ledende offentlige og private aktører som NTNU, Universitetet i Bergen, Handelshøyskolen BI Norge, Trondheim Kommune, Bergen Kommune, Tromsø kommune, Avinor, Oras, Grilstad, Bunnpris med mange flere.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like