Sign, Print & Promotion satser på fullt hus i oktober

Sign, Print & Promotion-messa på X Meeting Point ble avlyst i 2020, men 20-21 oktober blir det full fart på Hellerudsletta. Media Monitor har tatt en prat med messe-general Peter Ollen.

– Ja, det blir full fart i oktober. Vi har allerede solgt ut så godt som hele hallen vi har tilgjengelig, og besøksregistreringen ligger så langt på samme nivå som før pandemien, sier en offensiv Ollen.

Nytt av året er at Promotion også blir en del av messa.

– Dels er promotion en bransje i kraftig vekst, dels ser vi at stadig flere av aktørene innen print og skilt legger til promotion som et nytt ben å stå på. Vi har fått veldig bra respons på promotion-delen, og mange av utstillerne som er på plass kommer til å vise fram produkter innen dette feltet, sier Ollen.

Hele hallplanen kan du se her.

I tillegg til utstilling blir det som tidligere år også et faglig program fra en egen scene i hallen. Her står blant annet tekstildesigner Wenche Lyche og Anna Gilpin fra Bring på programmet. Konkurranse i bilfoliering er også under planlegging.

– Vi har under pandemien arrangert digitale messer som en erstatning. Det har fungert bra. Men det er ingen tvil om at både leverandører og produsenter ønsker å treffe hverandre fysisk. Det får de nå muligheten til i oktober, sier Ollen, som legger til at man gjennomfører en rekke smitteverntiltak for å gjøre messa så trygg som mulig. Blant annet blir det kontroll av vaksinepass/negativ covidtest ved inngangen til messa.

Her kan du registrere deg til messa. 

 

 

- ANNONSE -

You might also like