Nå skal bransjen treffes igjen – meld deg på Print Next 28. oktober

Miljø, konjunktur og bransjeutvikling står på agendaen på Print Next 28. oktober. 12 talere deler med seg av sin kunnskap.

Færre restriksjoner og et stort sug etter å treffes igjen. Bransjen skal nå samles på Print Next i Stockholm 28. oktober for å rette blikket mot fremtiden.

– Det er tre sterke nettverk som nå samler sine medlemmer for å diskutere framtid og møte gode kolleger, sier Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Nettverket Grafkom samarbeider i år med både Nopa og Grafiska Företagen om Print Next.

Påmeldingen er åpen og her kan du se hvem som er påmeldt så langt.

12 talere og en moderator

12 bransjeprofiler kommer til å dele med seg av sin kunnskap. Det hele skal ledes av Jon Forsell som er moderator.

– For første gang har vi en profesjonell moderator som skal hjelpe oss å få ut enda mer av de eksperter som står på scenen, sier Thorkildsen.

Fokus for talerne er miljø, bransjeutvikling og ”samfunnet etter covid”.

  • Forandringene i samfunnet i stort og for kommunikasjonsbransjen mer spesifikt skal diskuteres under den første delen med talere som Mats Rönne på Pyramid Communication og Madaleine Thor på IRM.
  • Susanne Spector, sjefsanalytiker på Nordea Markets gir et bilde av den økonomiske situasjonen. Esben Mols Kabell fra Lasertrykk/Scandinavian Printing Group skal gi sitt perspektiv på det nordiske grafiske markedet.
  • Miljø-spørsmålet blir bare mer og mer aktuelt og i denne delen kommer Ulrika Rosén fra Skyltmax, Roy Jensrud fra Cappelen Damm og Håvard Grjotheim på Scandbook.
  • I delen om branjeutvikling kommer blant annet Cecilie R Milenkovic fra Robot Norge og forteller om installasjonen av roboter på Ålgård Offset.

Les mer og meld deg på Print Next 28 oktober.

- ANNONSE -

You might also like