Musette as søker Grafisk illustratør (Knarrevik)

Vår oppdragsmengde øker og vi søker etter en grafisk illustratør til vårt utviklerteam for våre medaljeoppdrag. Alle våre prosjekter tegnes fra bunnen av og vi stiller høye krav til tegneferdigheter, kreativitet og nøyaktighet. Du må beherske Illustrator, Photoshop og Indesign. Erfaring fra 3D er en fordel.. De fleste av våre medaljeprosjekt er tidsfrist-relaterte bestillinger, og evne til å levere innenfor tidsramme er derfor essensiell. Vi vektlegger sterkt en kompetanse som formidler kundens budskap fra skisse til ferdig resultat. Vi søker i første omgang en kvalifisert person som vi kan avse noe av oppdragsmengden til. Opplæring vil bli gitt. Vi ser gjerne at du vedlegger søknaden eksempler på design, illustrasjoner mm du har laget. Vi holder til på Sotra rett utenfor Bergen, men arbeidsplass kan gjerne være fra hjemmekontor. Søknad på epost snarest.

Om arbeidsgiveren

Musette (etabl. 1982) har i dag en ledende posisjon innenfor medaljedesign og som omfatter alt fra den første skisse til ferdig produksjon. Vi har gjennom snart 40 år utviklet vårt varemerke for medaljer og pins som en egen kunstart, hvor kun de strengeste kvalitetskrav mht design og materialvalg gjelder, noe som blant våre kunder er kjent som Musette standard. Dette gjelder uansett om oppdraget består av 10 eller 10000 enheter. Våre kunder er over hele landet og hos oss er det ikke lang vei fra idè til handling.. Vår kundeportefølje har en sterk basis i norske musikkorps, studentforeninger , samt organisasjons- og næringsliv. Musette omfatter også en gedigen musikk-smykke kolleksjon i sølv og gull, i tillegg til statuetter mm., vedtektsfestet i tallrike korps og korps

Utdrag fra en nylig forespørsel fra kunde: “Vi ønsker en dalje for fondets medlemmer og har hørt at dere lager de beste”

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like