Han er ny daglig leder etter fusjonen

Nils Jacob Førli (LinkedIn) er ny daglig leder for Mail4You og Artisti Campaign fra januar i år. Det melder Mail4You i en pressemelding. De to selskapene fusjonerte for et drøyt år siden, noe du kan lese mer om her.

– Jeg har hatt et prosjektansvar for sammenslåingen i fjor, og er formelt blitt daglig leder fra januar i år. Men det er Chris Hansen og Per Magne Grøsle som i praksis styrer skutene i henholdsvis Mail4You og Artisti Campaign. De har ansvaret for den daglige produksjonen på Harestua og Grimstad. […] Jeg skal sørge for at synergiene vi ønsket gjennom fusjonen mellom Mail4You og Artisti Campaign blir gjennomført, sier Førli.

Mail4You skal integreres i Artisti-gruppen

Førli forteller videre at planen er at Mail4You skal integreres i Artisti-gruppen. Første steg tas senere i år når Mail4You og Artisti Campaign blir et selskap.

– Det sammenslåtte selskapet skal få et nytt navn som et ledd i denne prosessen. Navnet er ennå ikke bestemt, men det skal starte med Artisti, da dette er en god merkevare i bransjen, sier Førli.

Førli har markedsføringsbakgrunn og har lang erfaring fra blant annet Bonnier og Egmont.

- ANNONSE -

You might also like