Grafisk bransjeforening møtes i Bergen

Fjorårets landsmøte i Grafisk bransjeforening ble avlyst. Men nå er programmet spikret og foreningen ser fram mot landsmøte i Bergen 21. til 23. oktober. 

– Ja, det var en nedtur å ikke kunne samles som vanlig i fjor. Så nå ser vi veldig fram til å møtes i Bergen om en drøy måned, sier direktør i Grafisk bransjeforening, Kari Rømcke til Media Monitor.

Arrangementet starter med en get-together-middag torsdag kveld. Deretter blir det fagdager både fredag og lørdag, samt festmiddag fredag kveld.

– Vi har et variert program med alt fra bedriftspresentasjon, økonomi, trender i kommunikasjon, miljøarbeidet i bransjen – til utdeling av vår innovasjonspris. Vi forsøker å sette sammen et arrangement som har et variert program med problemstillinger som er viktige for våre medlemmer. Samtidig har vi også godt med tid til sosiale aktiviteter. Det å treffe kolleger i hyggelige omgivelser er alltid veldig viktig, og kanskje mer enn noensinne i disse dager, sier Rømcke.

Rømcke forteller også at påmeldingen omtrent er på linje med landsmøtene som ble arrangert de siste årene før pandemien brøt ut.

Mer informasjon og påmelding her.

- ANNONSE -

You might also like