Grafisk bransjeforening møtes i Bergen

Fjorårets landsmøte i Grafisk bransjeforening ble avlyst. Men nå er programmet spikret og foreningen ser fram mot landsmøte i Bergen 21. til 23. oktober. 

– Ja, det var en nedtur å ikke kunne samles som vanlig i fjor. Så nå ser vi veldig fram til å møtes i Bergen om en drøy måned, sier direktør i Grafisk bransjeforening, Kari Rømcke til Media Monitor.

Arrangementet starter med en get-together-middag torsdag kveld. Deretter blir det fagdager både fredag og lørdag, samt festmiddag fredag kveld.

– Vi har et variert program med alt fra bedriftspresentasjon, økonomi, trender i kommunikasjon, miljøarbeidet i bransjen – til utdeling av vår innovasjonspris. Vi forsøker å sette sammen et arrangement som har et variert program med problemstillinger som er viktige for våre medlemmer. Samtidig har vi også godt med tid til sosiale aktiviteter. Det å treffe kolleger i hyggelige omgivelser er alltid veldig viktig, og kanskje mer enn noensinne i disse dager, sier Rømcke.

Rømcke forteller også at påmeldingen omtrent er på linje med landsmøtene som ble arrangert de siste årene før pandemien brøt ut.

Mer informasjon og påmelding her.

You might also like