Fagtrykk AS søker Grafisk designer / Frontend-utvikler (Trondheim)

Vi merker en stor pågang og spesielt økt etterspørsel etter digitale bestillingsløsninger. Vi leverer en tjeneste som vi kaller Markedsportal, hvor våre kunder kan samle alt sitt markedsmateriell ett sted. Portalen er bygd opp som en nettbutikk og er tilpasset kundens grafiske profil. Portalen skreddersys etter kundens ønsker og behov. Vi søker derfor en ny ansatt som er helt rå på digitale løsninger, med høy grafisk kompetanse, samt erfaring innen frontend utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Levere visuelle løsninger på alt fra papir til digital publisering. Du vil jobbe på tvers av Adobe-programmene, og løse varierte oppgaver, som bl.a. infografikk, visuell design og bedriftsprofilering.
 • Stillingen vil i stor grad være teknisk rettet med frontend-utvikling av Markedsportalen. Du vil være med å utvikle våre eksisterende portaler, men også sette opp nye portaler til nye kunder.
 • Oppsettet av en Markedsportal innebærer bruk av HTML, CSS og React JS. Andre språk som man kan dra nytte av er SQL.
 • Bygging av variable maler til Markedsportalen. Her vil du jobbe mye med InDesign og et eget programmeringsspråk kalt Qlingo.
 • Stillingen innebærer noe kundekontakt. Du vil daglig jobbe med små og store kunder, og godt etablerte merkevarer i Norge. Les gjerne mer om Markedsportalen og se noen av våre kunder her: https://fagtrykk.no/markedsportal/.

Vi søker deg som:

 • Har et øye for detaljer og det visuelle. Du brenner for grafisk design og har enten utdanning innen fagfeltet eller har tilegnet deg praktisk erfaring. Vi er en grafisk bedrift, noe som skal vises gjennom det vi leverer.
 • Er strukturert og ryddig. Det er mange elementer rundt oppsettet av en Markedsportal og hver kunde har egne ønsker og behov. Det er viktig å jobbe systematisk og overholde frister som blir satt med tanke på fremdrift.
 • Er selvstendig, men liker å jobbe i team. Du vil bli en del av vår grafiske avdeling i Fossegrenda i Trondheim, sammen med to andre ansatte. Avdelingen jobber tett og du vil sitte i åpent kontorlandskap. Du må kunne kombinere selvstendig arbeid og teamarbeid.
 • Er nysgjerrig og fremoverlent. Du liker å lære nye ting og lærer fort. Du tenker kreativt og ser nye løsninger. Vi ser gjerne at du kan lære oss noe!
 • Holder hodet kaldt, selv når det koker. Vi er i en bransje som er i stadig utvikling og det vil til tider være høyt tempo og stor arbeidsmengde. Du trives med å hjelpe til der det trengs.
 • Er utadvendt og sosial. Du må trives med å jobbe tett på både kollegaer og kunder.
 • Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

 

Vi tilbyr:

 • Dyktige kollegaer i et godt og jovialt arbeidsmiljø
 • Stor variasjon i arbeidsoppgaver
 • Spennende og variert kundeportefølje
 • Muligheter for kurs og videreutvikling
 • Lønn etter avtale, god pensjonsordning og helseforsikring

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende.

Legg gjerne ved portefølje med et utvalg av dine arbeider, både innen grafisk design og evt. utviklerarbeid. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Fagtrykk AS er en ledende totalleverandør innen grafiske tjenester i Trøndelag med hovedkontor i Trondheim og avdelinger i Steinkjer og Namsos. Vi har egen produksjon med offsettrykk, digitaltrykk og storformat-produksjon. Vi leverer alt innenfor tradisjonelle trykksaker, skilt og dekor, displayløsninger og profilering, samt digitale bestillingsløsninger på nett og andre grafiske tjenester. Vi er i dag 38 ansatte fordelt på de tre avdelingene.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like