Bitmap AS søker Grafisk storformat -Produksjonsmedarbeider (Ålgård)

Grafisk produksjonsmedarbeider til Bitmap AS

Bitmap AS utgjør en del av av Norges største grafiske miljø – Printagongruppen. Vi produserer et bredt spekter av produkter og tjenester innen reklame og storformat. Vårt hovedkontor er i Stavanger. Vår produksjonsavdeling er lokalisert på Ålgård. Her trenger vi en dyktig produksjonsmedarbeider som har god kunnskap fra tilsvarende bransje og. produksjon. Vår maskinpark inneholder bl.a Arizona 480 XT flatbed UV-printer, ulike rullprintere opp til 320 cm bredde, laminator, folieskjærer og Zund 3200 XL fresebord.

Erfaring med montering av messestands, foliering, og annen ferdiggjøring og montering er et stort pluss. Det er en fordel at du også behersker og er dyktig i ulike desktopprogrammer. Du må kunne jobbe selvstendig og være løsningsorientert, kreativ og handy. Førerkort kl. B er et absolutt minimumskrav.

Arbeidsoppgaver vil være printing, fresing, foliering, montering, og pakking. Datakunnskap og kompetanse på Adobe CC er en fordel. Søknad med CV, vitnemål og referanser sendes innen 10. oktober 2021.

 

Om arbeidsgiveren

Bitmap ble etablert i 1997. Vi produserer visuell kommunikasjon for reklamebransje, næringsliv, museer og gallerier. Produksjonen omfatter derfor reklamemateriell, utstillinger, messestands, samt foto og filmproduksjon. Selskapet har 10 ansatte. Vi er en del av Norges største grafiske miljø, og holder til på Ålgård i samme bygg som Ålgård Offset. Våre kunder er lokale, nasjonale og internasjonale. Mange av våre kunder setter høye krav til kvalitet. Derfor stiller vi også høye krav til våre medarbeidere.

Source www.finn.no
You might also like