ATL Grafisk: “Ser på eskeproduksjon i mindre opplag”

ATL Grafisk i Arendal har investert i nytt storformatutstyr fra Canon, samt automatisk skjærebord fra Zundt. Investeringene gir nye forretningsmuligheter. Det melder Canon, som har vært på besøk hos selskapet.

– Vi ser allerede nye forretningsmuligheter dukke opp, ikke minst innenfor skilt, etiketter, foto og andre spennende områder, og vi er for eksempel i dialog med Sølvkroken om å produsere små slukesker i mindre opplag. Med nye maskiner og automatisk skjærebord kan vi tenke nytt sammen med kundene, og på den måten tilføre dem merverdi, sier daglig leder Kurt Kløvfjell (LinkedIn) hos ATL Grafisk.

Med nye lokaler og ny maskinpark er ATL Grafisk rustet for vekst de nærmeste årene. Gabrielle Patella (nærmest) og Kurt Kløvfjell gleder seg også til mer ferie neste sommer. (Bilde: Canon)

ATL Grafisk har invesert i både Colorado og Arizona storformat fra Canon, og påpeker at man med nyinvesteringene kan levere både raskere og med høyere kvalitet.

– Kombinasjonen av Arizona og automatisk skjærebord gir oss fordeler innenfor alle typer skilt og storformat, og Colorado er jo allerede kjent for rull-til-rull-produksjon nærmest uten tilsyn. Det gjør at vi blant annet vil satse mer mot produksjon av etiketter og klistremerker, sier Kløvfjell.

ATL Grafisk hadde i 2019 en omsetning på 9,7 mkr og et driftsresultat rundt null.

You might also like