Wera søker kreativ designer (Porsgrunn)

Er du en kreativ designer, som er spesielt god på design av nettsider og digitale løsninger? Har du kanskje også kjennskap til 3D, animasjon og videoredigering? Da har du mulighet til å bli en del av Wera-gjengen!

Vi er på utkikk etter en digital designer som vil være en viktig bidragsyter til vårt team. Vi leter etter en person som er leveringsdyktig, liker å holde i prosjekter og er skikkelig PÅ! Du brenner for faget, er dedikert og har erfaring. Har du i tillegg jobbet med SoMe, er det et ekstra pluss i margen. Du trives i en hektisk hverdag, og er god på å holde oversikt over arbeidsoppgaver og deadlines. Du er god på å jobbe selvstendig, men liker også å være en del av et team.

Kvalifikasjoner:

 • Utdanning eller solid erfaring innenfor design
 • Sterk portfolie både på idé og visuell utforming
 • Høy kompetanse på Adobe CC (Illustrator, InDesign, Photoshop, Animate, XD etc.)
 • Erfaring med webdesign og UX
 • Gjerne også erfaring med film og foto
 • Oppdatert på ny teknologi og løsninger


Vi kan tilby:

 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Hyggelige dyktige kolleger i godt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket
 • Nye, inspirerende lokaler
 • Spennende kunder
 • Konkurransedyktige betingelser

WERA AS er et kombinert reklamebyrå og trykkeri som har vært i drift i over 125 år. Vi er 16 ansatte innenfor design, utvikling, strategi, kommunikasjon, rådgivning, prosjektledelse og trykkerifaget, og holder til i splitter nye lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn. Våre lokaler er designet for å trigge kreativiteten, og vi kan bolte oss med husker, yogaballer og store vegger til å tegne på.

Wera AS har ambisjoner om å bli et av regionens ledende byrå innen digital kommunikasjon. Vi er rigget for vekst og omsatte i 2019 for 18,4 millioner.

Source wera.no
You might also like