TINE Gruppa søker Designer (Oslo)

Markedsavdelingen i TINE har ansvar for utvikling og vekst for TINE sine merkevarer. TINE Design er en del av TINE Marked og er aktivt engasjert i utvikling av visuelle identiteter til TINE sine merkevarer og  produkter. Vi leverer spennende in-house løsninger på grafisk design og søker nå en grafisk designer med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne til et trivelig og travelt miljø med mange hyggelige medarbeidere. De fleste designprosjekter gjennomføres internt, og i tillegg samarbeider vi med eksterne byråer på enkelte prosjekter.
Dette er en stilling som primært vil arbeide med utvikling av pakningsdesign og TINE sin visuelle identitet. Vi jobber med alle faser av designutviklingsprosessen – fra konseptutvikling til godkjenning av prøvetrykk.  

Arbeidsoppgaver

 • Ta en aktiv rolle i designprosesser fra A til Å
 • Utvikling og implementering av pakningsdesign og grafisk materiell
 • Ferdigstilling, kvalitetssikring og tilpasning av designløsninger
 • Rådgiver og prosjektdeltager i designprosesser
 • Trykkteknisk rådgivning i samarbeid med våre leverandører
 • Bidra aktivt til å bygge et faglig kompetent designmiljø og gode arbeidsprosesser

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyre utdanning på masternivå, fortrinnsvis innen grafisk design/visuelle kommunikasjon
 • Erfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse.
 • Minimum 3-5 års erfaring med pakningsdesign
 • God kjennskap til prosessene rundt utvikling av grafisk design, pakningsdesign, trykkmetoder og verktøy

Personlige egenskaper

 • Du er strukturert, nøyaktig, løsningsorientert og overholder tidsfrister
 • Du er entusiastisk til både produksjonsjobber og mer kreative utfordringer
 • Du er omgjengelig og trives med å jobbe både i team, men jobber også godt selvstendig
 • Du har evnen til å takle høyt tempo og kan jobbe på flere prosjekter parallelt
 • Du er en god intern rådgiver

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets ledende marketing- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. Synes du dette høres spennende ut? Ta gjerne kontakt med Annicka Vogt-Svendsen, Leder TINE Design  tel: 98236943 for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like