Ny Ricoh-salgssjef: “Store muligheter innen storformat”

Eivind Karfjell er ny salgssjef i Ricoh Norge. Media Monitor har tatt en prat med den ferske salgssjefen som nå er på plass hos Ricoh i Valle Wood.

Foreløpig er det godt om plass på Valle Wood siden fortsatt mange Ricoh-ansatte jobber hjemmefra, men Karfjell ser fram mot å komme ut og treffe kunder fysisk igjen.

– Vi ser en normalisering, helt klart. Det er igjen mulig å treffe kunder fysisk, og det er så klart viktig for alle oss som jobber med salg, fastslår Karfjell.

Fokus på storformat

Karfjell slår fast at Ricoh framover kommer til å satse enda mer innen storformat-segmentet, uten at dette tar fokus fra digitaltrykk som har vært Ricohs hovedområde.

– Vi ser en tydelig vekst innen storformats-segmentet. Dels er produktene aktuelle for en stadig større kundegruppe, og dels ser vi stadig nye bruksområder innen storformat. Dette er noe jeg har sett mer og mer av i Konsis Grafisk hvor jeg kommer fra, og det er definitivt noe jeg tar med meg inn i Ricoh, sier Karfjell.

Salgssjefen presiserer at Ricoh allerede har en bred og aktuell portefølje innen storformat, dels gjennom egne produkter men også gjennom å være forhandler av blant annet EFI, Roland og HP.

Har startet med å bygge team

Karfjell sier til Media Monitor at han nå allerede er i gang med å få på plass et arbeidssett i Ricoh der man kan jobbe mer strukturert ut mot bransjen.

– Salgsteamet har vært uten salgssjef siden Kurt Bye sluttet, så nå gjelder det å bygge en bra team-følelse i Ricoh. Det er en gjeng erfarne og dyktige selgere, så bransjen kommer til å se og høre oss fremover, sier en optimistisk Karfjell.

 

- ANNONSE -

You might also like