Møt den nordiske, grafiske bransjen på Print Next 28. oktober

Endelig er høsten her og Grafkom har startet planleggingen av høstens event. Print Next – høstens største nettverkstreff for den grafiske bransje i Norden – går av stabelen 28. oktober i Stockholm.

–  Vi tilpasser oss selvsagt den situasjonen samfunnet befinner seg i og kommer til å ha et begrenset antall plasser så nøl ikke med å melde deg på med en gang! Vi kommer å gjøre alt for å skape et så sikkert event som mulig, sier Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Programmet tar form

Innholdsmessig kommer det til å være fokus på framtiden og det forretningsmessige under dagen, men det blir også godt med tid til å treffe kolleger. Ca ti foredragsholdere kommer til å dele med seg av kunnskap innenfor områdene miljø, økonomi og automatisering.

– Vi har de aller fleste talerne klare og kommer til å presentere alle de neste ukene på Grafkoms hjemmeside, sier Magnus.

- ANNONSE -

You might also like