Investerte i ny Colorado for å gjøre folieringen enklere

Bilfoliering har tradisjonelt blitt gjort ved å helfoliere en grunnfarge for deretter å legge på dekorfolie. Bedriften Grintek i Skoppum har investert i en ny Canon Colorado 1650, blant annet for å gjøre bilfolieringen enklere. Det melder Canon i en artikkel.

– Vi ønsker å være en aktør som tenker utenfor boksen, en som kan bygge opp nye forretningsområder samtidig som vi har det ene beinet solid plantet i bilfoliering. Vår nye Colorado 1650 spiller en sentral rolle i denne strategien, for med sin unike UVgel-teknologi og høye kvalitet åpner den for trykking på nye materialer, med mer robust kvalitet enn vi har hatt muligheten til tidligere, sier Per Christian Grinseng i Grintek.

Grintek gjør mye bilfoliering og tror nyinvesteringen vil gjøre denne prossesen mer effektiv. Med Colorados teknologi og automatiske skjæremaskiner planlegger bedriften å produsere folien i èn prosess. Dermed kan lamineringen i mange tilfeller helt utelates.

– Kombinasjonen av Colorado 1650 og skjæremaskinene gir nye muligheter, og vi har mange ideer til nye markedsområder. Det siste vi ønsker, er å bli en fabrikk! Tvert imot, vi skal bli en nisjeleverandør til spennende og lønnsomme markeder, samtidig som vi skal trille ut en ferdig helfoliert bil hver eneste arbeidsdag, sier Ivar Gjølstad i Grintek.

You might also like