07 Media Sør søker Rådgiver Skilt og dekor (Oslo)

Vi styrker teamet vårt, og søker rådgiver Skilt og Dekor for regionen Oslo til Kristiansand

Brenner du for skiltdesign og dekorløsninger, og ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent fagmiljø? Evner du å oversette kundeønsker til tekniske løsninger, er løsningsfokusert og kreativ? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i 07 Media Sør!

I 07 Media Sør er vi lidenskapelig opptatt av kundene våre. Derfor ønsker vi oss en ny kollega som er serviceinnstilt og dedikert, har en positiv holdning og som er opptatt av å levere ypperste kvalitet. Vi er i stadig endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater.

I stillingen vil du ha ansvar for å selge selskapets skiltprodukter til både nye og eksisterende kunder, i regionen Oslo til Kristiansand. Rollen innebærer tett oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje, og du må være en god relasjonsbygger med våre samarbeidspartnere.
I rollen er du prosjektleder og sørger for å sikre best mulig informasjon rundt oppdrag til aktuelle miljøer (design, produksjon, ferdiggjøring, underleverandører eller samarbeidspartnere), slik at kunden til enhver tid får oppleve kvaliteten i alle ledd av våre leveranser.

Vi drømmer om at du har følgende erfaring og personlige egenskaper:

  • Erfaring fra salg av skilt og dekorprodukter
  • Er selvgående, strukturert, og har stor gjennomføringsevne
  • God forretningsforståelse
  • Godt etablert nettverk
  • Kompetanse/innsikt i design, og/eller grafisk produksjon er en fordel, men ikke et krav
  • Forretningsorientert og ambisiøs
  • Meget gode kommunikasjonsevner og god til å bygge relasjoner, både interne og eksterne
  • Målbevisst, resultatorientert og initiativrik

Hos Sørlandets største kommunikasjonshus vil du få mulighet til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder, og du får stor fleksibilitet i stillingen. Hos oss er det fokus på trivsel, samspill og personlige utviklingsmuligheter. Vi verdsetter ulike bakgrunner og innfallsvinkler, og er glade i humor og stor takhøyde. Arbeidsmiljøet vårt er aktivt og inkluderende med hyggelige kollegaer, der vi bygger hverandre gode på tvers av organisasjonen.

Arbeidssted er i hovedsak konsernets lokaler i Oslo, men også Kristiansand, og det må påregnes mye reising i forbindelse med kundemøter.

Om selskapet
07 Media Sør er komplett leverandør av kommunikasjonstjenester: Konsept og idé, design for digitale og trykte medier, grafisk produksjon, storformat, skilt- og dekortjenester, digital markedsføring, redaksjonelle tjenester og webutvikling. Selskapet skreddersyr løsninger som passer til hver enkelt kunde, og sørger for leveranser med høy kvalitet til store og små selskaper i regionen. 07 Media Sør har 45 ansatte og omsatte i 2020 for 67 millioner kroner.

07 Media Sør er en del av konsernet 07 Media.07 Media er et ledende norsk kommunikasjonskonsern med avdelinger i Oslo, Kristiansand og Aurskog. Konsernet har til sammen ca. 230 ansatte og omsatte i 2020 for 304 millioner kroner.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
07 Media Sør samarbeider med Bemanningsbyraaet om denne rekrutteringen.
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med rådgiver Nina Albert Bjercke tlf: 930 43445. Vi ser frem til å motta din søknad!

Source www.finn.no
You might also like