IDÉ House of Brands søker Grafisk Designer (Oslo)

Er du kreativ og nysgjerrig av natur? Blir du motivert av å se ditt design komme til live?

Vi søker ny grafisk designer!

Vi ser etter deg som har øye for det ekstra, som motiveres av å hjelpe andre og ser muligheter der andre ser utfordringer. Du er en serviceperson, god kommunikatør, strukturert, kreativ og pliktoppfyllende. Du liker å ha mange prosjekter gående samtidig og viktigst av alt, du liker å lande de.

Kjenner du deg igjen i dette, ja da ønsker vi å høre fra deg!

Sentrale ansvarsområder vil være:

–         Utarbeide presentasjoner i forbindelse med tilbud til kunder

–         Levere kreative løsninger på design av ulike produkter til kunder

–         Levere kreative løsninger på design av ulike konsepter til kunder

–         Sette opp korrekturer på produkter for produksjon

–         Enkel produktfotografering

–         Ansvar for grafisk fremstilling i større anbudsprosesser

–         Oppsett av digitale kundeportaler

–         Tett og god Kommunikasjon med våre selgere for å fremstille best mulig resultatet for kundene våre

Det er viktig at du beherske Adobe Illustrator, Photoshop og InDesign på et høyt nivå, samt de forskjellige office programmene, da spesielt power point. Vi ønsker oss en designer med teknisk forståelse, gjerne med erfaring fra byrå og POS. Det er en stor fordel hvis du har erfaring fra foto, både på produkter og i miljøer.

 

Vi ser for oss at du:

–         Har en åpen, ærlig og høflig kommunikasjonsform

–         Har høy grad av serviceinnstilling

–         Er endringsvillig og fleksibel

–         Er løsningsorientert og nytenkende

–         Strukturert

–         Nøye

–         Like korte frister

–         Er en teamplayer

–         Ha teknisk forståelse

–         Er kreativ

–         Har god tekstforståelse

IDÉ tilbyr:

Jobb i et ekspansivt firma med konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø i lokale midt i Oslo sentrum. Stillingen har gode utviklingsmuligheter avhengig av din kompetanse. Du kommer til å jobbe sammen med 120 svært ivrige og utadvendte mennesker som brenner for Produktmedia.

Om arbeidsgiveren

IDÉ House of Brands AS er en av Nordens ledende totalleverandører innen Produktmedia, og produktspekteret vårt er nærmest ubegrenset. Foruten produkter som er oppført i våre kataloger, innehar vi også mangeårig kunnskap innen spesialproduksjon. I løpet av de siste årene har vi bygget opp en stor organisasjon i Norge. Med hovedkontor i Drøbak og salgskontor i Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Lillehammer og Ålesund. I tillegg dekker vi Norden og Europa gjennom IDÉ kontorer i Sverige, Danmark, Finland og Island. Vi er pr. i dag 140 ansatte, og hadde i 2019 en omsetning på 500 millioner kroner.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like