ACT Logimark satser ytterligere på grafisk bransje

ACT Logimark har i mange år vært leverandør til grafisk bransje. Nå satser man ytterligere og har flere aktuelle produkter å tilby bransjen. Media Monitor har tatt en prat med markedssjef Anne Tove Håveødegård. (LinkedIn)

– Vi har levert utstyr til grafisk bransje i flere år. Men vi merker nå en økt etterspørsel etter våre produkter fra bransjen. Dette gjelder ikke minst innenfor etikettområdet, sier Håveødegård.

Markedssjefen peker på at mange trykkerier i dag leverer etiketter produsert på utstyr som ikke egner seg for dette.

– Plotteren eller flatbedutstyret kan være ideelt for mange ting, men ikke for etikettproduksjon, påpeker Håveødegård.

En del trykkerier kjøper i dag etikettene direkte av ACT Logimark, men selskapet er også leverandør av etikettprintere fra blant annet Afinia Technologies og DTM Print/Primera.

– I takt med at småprodusenter av øl, mat, sjokolade, cider, syltetøy og mye annet popper opp, øker behovet for etiketter levert på rull. Selv små produsenter har gjerne et produksjonsvolum som det ikke er hensiktsmessig å etikettere for hånd, de ønsker halvautomatiske eller automatiske applikatorer, og da må etikettene deres sitte på en rull. Dette er perfekt for trykkeriene, og det er ikke nødvendigvis de store investeringene som skal til for å sette opp en digital stasjon for etikettprint rull-til-rull, mener Håveødegård.

Tilbyr også lasere for skjæring, gravering og merking

Et annet voksende forretningsområde hos ACT Logimark er lasermaskiner for skjæring, gravering og merking. ACT er agent for østerrikske Trotec som har lasergraveringsmaskiner i mange ulike størrelser og for mange ulike materialer.

.

.

.

- ANNONSE -

You might also like