Bonnier reduserer i Stordalens Strawberry

Konkurransetilsynet varslet nylig at man vurderte å stoppe svenske Bonnier Books kjøp av Strawberry Publishing. Nå meddeler Bonnier Books at man ønsker å kjøpe 45 prosent av selskapet og ikke lenger 70 prosent som tidligere kommunisert. Det melder VG.

– Da det viste seg vanskelig å få godkjent majoritetservervet av Strawberry Publishing, har vi isteden blitt enige om denne minoritetsløsningen, sier Håkan Rudels, administrerende direktør i Bonnier  Books, i en pressemelding.

Kjøpet av 45 prosent av aksjene skal allerede være gjennomført, og er, ifølge Strawberry, ikke meldepliktig til Konkurransetilsynet.

– Ja, dette betyr at forlagene trekker den opprinnelige meldingen om foretakssammenslåing, og dermed avslutter vi saksbehandlingen, sier Gjermund Nese, avdelingsdirektør for finans og kommunikasjon i Konkurransetilsynet, til VG.

- ANNONSE -

You might also like