Billes i Gøteborg først i Norden med HP Indigo 100K

Billes Tryckeri i Gøteborg er først ute i Norden med å investere i en HP Indigo 100K. Trykkeriet investerer samtidig i en HP Indigo 7eco, og en In-Line Bourg Booklet Maker fra C.P. Bourg.

En kombinasjon av lavere kostnader takket være lavere driftskostnader og at man samtidig kan øke den digitale kapasiteten med opp til 50 prosent var avgjørende for Billes Tryckeri, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi på Billes har stort förtroende för HP Indigo som är marknadsledande inom digital tryckteknologi, samt leverantören Visutech som vi har mycket god erfarenhet av. Det är för att öka produktiviteten och vår digitala kapacitet som vi nu investerar i två nya tryckpressar.

Niklas Bille, CEO og eier av Billes tryckeri

Den nye HP Indigo 100K, som ble lansert i fjor, produserer 6000 ark i timen i B2-format. En av detaljene som trekkes frem ved HP Indigo 100k er EMP-funksjonen som muliggjør trykk med tre farger i stedet for fire, kun CMY benyttes. Billes anslår at man kan trykke en betydelig del av produksjonen i EPM, noe som gir både raskere og mer kostnadseffektiv produksjon.

– Vi nøyer oss ikke med annet enn høyeste tenkbare trykkvalitet og derfor er valget av HP Indigo en selvfølgelighet. Vi ser fram imot leveransene fra Visutech i sommer, avslutter Niklas Bille.

- ANNONSE -

You might also like