07 Media Sør søker Fullstack utvikler (Kristiansand S)

I 07 Sør er vi lidenskapelig opptatt av kundene våre. Derfor ønsker vi oss en ny kollega som er serviceinnstilt, har en positiv holdning og som er opptatt av å levere ypperlig kvalitet. Vi er i stadig endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater.

Av digitale løsninger vi leverer, vil vi nevne nettsider som hjemmesider og nettbutikk, apper, animasjoner, digitale annonser og kampanjer.

Oppgaver for denne stillingen er koding av små og store nettløsninger. Du vil jobbe i team med andre kreative mennesker som designere, innholdsprodusenter, og konseptutviklere. Vi er på jakt etter deg som er trygg på egen kompetanse, som liker å ta ansvar, og som trives godt i teamdynamikken. Du vil ha stor grad av frihet hos oss – både mtp arbeidsplass/tid og karrierevei.

Vi drømmer om at du har kvalifikasjoner innen følgende:

  • Flytende i HTML, CSS/SCSS, JavaScript
  • Relevant praktisk erfaring med Frontend rammeverk/bibliotek som React, Vue, Angular
  • Erfaring med Node.js, Webpack og DevOps
  • Erfaring med .net, C#
  • Kjennskap til publiseringsløsninger som Umbraco, SiteCore, EPiServer er en fordel
  • Forståelse for smidig utviklingsmetodikk som SCRUM eller KANBAN
  • Noen års arbeidserfaring er en fordel, gjerne fra kommersiell aktør
  • Jobber godt i team, men er selvgående og hardtarbeidende også alene
  • God forståelse for brukervennlighet og du ser alltid etter forbedringspotensialer

Som Sørlandets største kommunikasjonshus med et mangfold av kunder vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver og ha stor fleksibilitet i stillingen. Vi har fokus på trivsel, samspill og personlige utviklingsmuligheter. Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi verdsetter. 07 Sør preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, der vi bygger hverandre gode på tvers av organisasjonen.

Om selskapet
07 Media Sør AS er komplett leverandør av kommunikasjonstjenester: Konsept og idé, design for digitale og trykte medier, grafisk produksjon, storformat, skilt- og dekortjenester, digital markedsføring, redaksjonelle tjenester og webutvikling. Selskapet skreddersyr løsninger som passer til hver enkelt kunde, og sørger for leveranser med høy kvalitet til store og små selskaper i regionen. 07 Media Sør AS har 45 ansatte og omsatte i 2019 for 67 millioner kroner.

07 Media Sør er en del av konsernet 07 Media.07 Media er et ledende norsk kommunikasjonskonsern med avdelinger i Oslo, Kristiansand og Aurskog. Konsernet har til sammen ca. 230 ansatte og omsatte i 2019 for 350 millioner kroner.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like