Kommunikasjonshuset søker nyutdannet grafisk designer (Avaldsnes)

Vi søker en nyutdannet, ambisiøs og dyktig grafisk designer til vår team på Avaldsnes. Som grafisk designer hos oss får du jobbe med store nasjonale og internasjonale bedrifter og deres merkevare. Du får utvikle logo og brand-identitet, nettsidedesign og grafisk materiale til bruk både digitalt og fysisk.

Kommunikasjonshuset er et lite byrå med store ambisjoner. Det betyr blant annet at du som grafisk designer får bidra til å utvikle vår egen merkevare i tillegg til å ha innflytelse i beslutningsprosesser.

Vi er på jakt etter deg som forstår form, farge og moderne design. Du er en person som elsker å bygge sterke, ikoniske merkevarer.

Arbeidsoppgaver:

  • Logo og visuell identitet
  • Utarbeidelse av profilmanualer
  • Konseptutvikling
  • Design av nettsider

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like