Devold of Norway søker Senior Digital Designer (Langevåg)

Drømmer du om å kombinere din interesse for naturopplevelser og jobben som designer? Da skal du søke denne jobben!  Vi ser etter en erfaren og kreativ designer, som er lidenskapelig opptatt av design og brukeropplevelser på nett.

Som Senior Digital Designer får du ansvar for merkevaren Devold i den digitale verden. Du vil få ansvaret for å videreutvikle og løfte den digitale merkeidentiteten til Devold og implementere denne i samtlige digitale flater. En viktig del av jobben vil være å utvikle og implementere digitale konsepter og kampanjer i henhold til markedsstrategi. Og du vil være ansvarlig for at vårt viktigste butikkvindu, Devold.com, ser fantastisk ut og sørge at utendørsentusiaster blir inspirert til å besøke oss på nytt.

Arbeidsoppgaver i det daglige vil bestå av utarbeidelse av digitale konsepter, produksjon av digitale annonser og innhold til sosiale medier. Du vil også få jobbe med idéutvikling og implementering av digitale kampanjer, samt bidra til å skape en rød tråd i alle innholdsproduksjoner sammen med Communication Manager. Rollen blir en sentral del av vårt markedsteam og du vil rapportere direkte til Markedsdirektør.

Utdannelse og kvalifikasjoner vi ser etter er bachelorgrad eller fagskole-studier i grafisk design. Du er dreven i Adobe pakken (Indesign, Illustrator, Photoshop) og har kunnskap i front-end design og HTML – som betyr at du er en erfaren digital designer med en sterk portfolio. Erfaring fra en lignende bransje vil telle svært positivt, og har du i tillegg Internasjonal erfaring, er du den vi ser etter.

Som person er du strukturert og presis men også leken og kreativ. Du har overblikket samtidig som du kan være hands-on i produksjon. Du må være proaktiv og selvdreven, med mulighet til å nå tidsfrister.

Vi kan tilby deg en spennende jobb hvor du får store muligheter til å påvirke hvordan Devold skal jobbe og vokse fremover. Denne veksten vil også gjøre at det er mulig for deg og vokse med selskapet og få utviklet deg videre både faglig og personlig. Hos oss er strukturen flat og vi er en dyktig og engasjert gjeng som er opptatt av å ha det gøy på jobb. Vi kan også love deg mange lag med ull som vil vare livet ut.

Hovedkontoret vårt ligger i Langevåg, kun 7 min med hurtigbåt fra Ålesund. Så vi håper og tror at du liker vakre Ålesund og opplevelser i Sunnmørsalpene like godt som selve arbeidsoppgavene hos oss. Det skal nevnes at vi også har kontor i Oslo, så dersom du er perfekt for jobben, men ikke har tenkt til å flytte til Sunnmøre (ennå), vil vi fortsatt at du sender oss en søknad.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Om arbeidsgiveren

I mer enn 165 år har Devold of Norway utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Vi er internasjonale pionerer innenfor utviklingen av innovativ merinoull laget for friluftsfolk, eventyrere og profesjonelle som jobber i krevende omgivelser. Devold er en ledende merkevareleverandør i det norske markedet og har klare ambisjoner om videre vekst både i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Langevåg ved Ålesund, men vi har også et lokalkontor på Skøyen i Oslo.  Produksjonen foregår i Litauen og vi har et salgsselskap i Tyskland. Se mer på www.devold.com

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like