Allkopi NetPrint AS søker salgskonsulenter (Lørenskog, Lillestrøm og Oslo)

Som salgskonsulent i Allkopi Netprint, jobber du strategisk med å utvikle eksisterende og nye kunder gjennom gode råd og løsningsforslag. Du er flink til å sette deg inn i kundens problemstillinger, og enda flinkere til å løse dem ved hjelp av våre produkter og tjenester.

Møteforberedelse, argumentasjonsbygging, presentering og closing er noe du behersker godt. Et møte med deg skal kunden huske, fordi du leverte over forventing, og fordi det var starten på et langt og godt samarbeid.

Er du denne konsulenten vi leter etter for en av disse avdelingene? Eller har du et brennende ønske om å utvikle deg til å bli denne konsulenten?

Da er dette muligheten!

  • Den vi søker har erfaring fra B2B og kan vise til dokumenterte resultater, men viktigst at du liker rollen som rådgivende selger av grafiske produkter. Målet er å hjelpe kundene med gode grafiske løsninger. Vår virksomhet er basert på at kundene har tillit til oss
  • Du er selvstendig og initiativrik, en drivkraft i å etablere kontaktnettverk, skape business, og etablere langsiktige relasjoner til våre kunder.
  • Du holder deg orientert om markedet både mht prospekter, produkt og konkurrenter.
  • Du er selvsagt godt vant med PC som arbeidsverktøy, erfaring fra kreativ bransje kan være en fordel, og du har en god evne til raskt å sette deg inn i nye produkter og systemer.
  • Du må kunne kommuniserer klart og tydelig, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

 

Du vil komme til et godt og uformelt miljø, med engasjerte kolleger. I Allkopi NetPrint får du en variert arbeidshverdag. Du vil få god produktopplæring og støtte, i et miljø som vil spille deg god – og som forventer det samme av deg!

Det er spennende og utadrettede stillinger med gode muligheter og konkurransedyktige betingelser for de rette medarbeiderne.

Siden dette er en felles annonse for flere avdelinger i samme geografiske nedslagsfelt, så vil søkerne vurderes samlet for alle avdelingene, med mindre søkeren spesifikt ønsker en bestemt avdeling.

Føler du at dette treffer deg, og at du vil være denne medarbeideren, så ønsker vi at du benytter deg av lenken i annonsen og registrerer din søknad og CV via hjemmesidene til vår rekrutteringspartner Jobzone snarest mulig. Har du spørsmål relatert til stilingen eller prosessen, ber vi deg ta kontakt med våre rekrutteringskonsulent.

Velkommen som søker!

 

Om arbeidsgiveren

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er Norges største grafiske miljø og våre 15 lokasjoner rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stansehyller og storformatproduksjon. Allkopi NetPrint er totalleverandør innen grafisk design og produksjon. Vi produserer alt fra små til store trykksaker med et produktspekter som strekker seg fra visittkort, byggetegninger og brosjyrer til foliering, bannere og trykk på store, spennende materialer. Vi tilbyr online-tjenester som Web 2 Print, prosjekteringsverktøy og digitale byggetegninger. Dette er moderne og innovative løsninger skapt for optimal flyt og effektivitet. Velkommen til Allkopi NetPrint. Ditt uttrykk er andres inntrykk.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like