Allkopi NetPrint AS søker Leder av kundesenter

For vår kunde Allkopi Netprint søker vi etter en leder for kundesenteret ved avdelingen på Lørenskog!

Som Leder for kundesenteret vil du ha ansvar for eget team og ha en av selskapets viktigste roller. Sammen med kundesenter blir du selskapets ansikt utad og en ambassadør for hele konsernet. Som Leder for kundesenteret sørger du for at vi har et profesjonelt serviceapparat som tar seg av eksisterende og nye kunder gjennom god rådgivning og oppsalg. Kundesenteret skal være raskt på ballen og lose kunden gjennom både forespørsler, tilbud, produktdetaljer, produksjonsalternativer og priser. Kundesenteret skal være det viktige og smidige bindeleddet mellom kunde og den øvrige organisasjonen.

Du er flink til å sette deg inn i kundens problemstillinger, og enda flinkere til å løse dem. Et møte med deg og selskapets kundesenter skal kunden huske, fordi vi leverte over forventing, og fordi det var starten på et langt og godt samarbeid.

Er du den rette for denne rollen?

Ansvarsoppgaver

 • bidra til effektiv og kundevennlig drift av kundesenteret
 • gjennom teamet støtte salgsapparatet med tilbud, forespørsler og ordre
 • opprettholde god kundetilfredshet gjennom å lede teamet
 • utvikle prosedyrer og prosesser
 • bidra til kompetansedeling i teamet
 • rapportering – oppfølging av resultat på teamet

Ønskede kvalifikasjoner

 • erfaring fra salg, ledelse, callsenter/kundesenter el.
 • god markedsforståelse
 • økonomisk forståelse
 • erfaring fra kreativ bransje kan være fordelaktig
 • gode kommunikasjonsevner, i både norsk og engelsk muntlig og skriftlig

Du er selvsagt godt vant med PC som arbeidsverktøy, og du har en god evne til raskt å sette deg inn i nye produkter og systemer.

Vi tilbyr den rette en spennende og ansvarsfull stilling med gode muligheter og konkurransedyktige betingelser.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne at du benytter deg av lenken i annonsen og søker stillingen via vår samarbeidspartner Jobzone så snart som mulig og senest innen fristen 30.04.21.

Last opp ditt søknadsbrev og CV med relevant dokumentasjon. Har du spørsmål i forbindelse med stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Dag Holen.

Om arbeidsgiveren

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er Norges største grafiske miljø og våre 15 lokasjoner rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stansehyller og storformatproduksjon. Allkopi NetPrint er totalleverandør innen grafisk design og produksjon. Vi produserer alt fra små til store trykksaker med et produktspekter som strekker seg fra visittkort, byggetegninger og brosjyrer til foliering, bannere og trykk på store, spennende materialer. Vi tilbyr online-tjenester som Web 2 Print, prosjekteringsverktøy og digitale byggetegninger. Dette er moderne og innovative løsninger skapt for optimal flyt og effektivitet. Velkommen til Allkopi NetPrint. Ditt uttrykk er andres inntrykk.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like