Studix søker Grafisk Designer (Oslo)

Vi ønsker deg som brenner for grafisk design. Du kommer til å jobbe primært med web-design på en utrolig spennende state-of-the-art tjeneste i Silicon Valley stil.

Først og fremst er du designer, men du skal også være interessert i selve produktet så du kan være med på å utvikle dette – utover kun utseende og fargevalg.

Du kan også få i oppdrag å lage presentasjoner etc som kommuniserer funksjonaliteter i produktet.

Du må kunne:

  • HTML og CSS

Du må kunne omgjøre designet ditt til HTML og CSS slik at vi kan jobbe videre med designet derfra. Om du kan noe javascript-programmering er det en fordel, men ikke nødvendig.

Det er viktig for oss at du har disse personlige egenskapene:

  • Du kommuniserer tydelig med andre i team
  • Du liker å jobbe med andre mennesker
  • Du lager ordentlig kode med god arkitektur
  • Du dokumenterer godt slik at det blir felles forståelse i teamet på hvordan koden er bygget opp

Om du er en designer med den rette innstillingen kan vi skreddersy en jobb for deg. Det kan dreie seg om en rekke spennende områder avhengig av din kompetanse.

Søknad

I søknaden er du fri til å beskrive din kompetanse innen web-design og arbeid med HTML/CSS. Beskriv gjerne også dine interesser.

Vi tilbyr

Du vil være med å utvikle teknologi som ligger helt i cutting-edge av dagens marked. Du får muligheten til å arbeide sammen, og utvikle deg, med høyt kvalifiserte kollegaer. Vi blir enige om din lønn sammen. Er du en flink person som er pålitelig og strukturert skal du få gode lønnsbetingelser! Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen ved Aker Brygge.

Om arbeidsgiveren

Studix utvikler cutting-edge teknologi for samarbeid og læringsteknologi på nett. Studix består av et sterkt R&D team som gjør research innen kunstig intelligens, digital signal behandling, maskinlæring, samt informasjons-abstraksjon og semantisk språkteknologi. Vi holder til på Tjuvholmen på Aker Brygge. Du vil jobbe med de beste innen fagfeltet med lang erfaring.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like