Produserer 130.000 kvm trykt storformat per år – “fleksibilitet avgjørende”

I-pack-gruppen i Sarpsborg går kanskje litt under radaren for de fleste. Men gruppen har en imponerende bredde med sine fire ulike selskap.

i-Pack Digital, i-Pack Emballasje, i-Pack Plast og i-Pack Design rett utenfor Sarpsborg tilbyr en stor bredde i produkter og tjenester. Canon har nylig besøkt selskapet og laget en reportasje.

– Vi har mange byråkunder, både reklamebyråer og noen i interiørmarkedet, både lokalt og i Oslo-området. Det er kunder med høye krav til materialvalg, kvalitet og service, da setter vi pris på at vi ofte er et førstevalg. Så er det mange ulike oppdrag for lokalt næringsliv, alt fra kjedebedrifter til eiendomsmeglere. Med kort avstand til svenskegrensa, er det mange kjedebedrifter som har logistikksentre i området, og det skaper også muligheter for oss, forteller leder og medeier Jan Tore Hall i-Pack Digital.

Jan Tore Hall og Runar Steen hos i-Pack Digital. (Bild: Canon)

i-Pack Digital har et stort utbud av løsninger fra Canon, og skryter av samarbeidet med leverandøren. Hall påpeker endog at de ser på Canon mer som en forretningspartner enn en teknologileverandør.

Med en stor bredde i produkter og kunder er fleksibilitet et nøkkelord for i-Pack, og en avgjørende faktor ved valg av utstyr.

– Vi produserer rundt 130.000 kvadratmeter med trykt storformatmateriell i året, på så godt som alle tenkelige materialer. Fleksibilitet har derfor vært sentralt ved våre teknologivalg, og der har Jarle og resten av Canon-teamet bidratt til å finne gode alternativer for oss. Eksempelvis valgte vi Fotoba–kutteren offline for å kunne håndtere jobber fra ulike produksjonsmaskiner, og vi har bevisst valgt to ulike Arizona-løsninger for å kunne rendyrke produksjonen på hver av dem. Det er slike småting som gjør at både hverdagen og bunnlinja blir litt bedre, forteller Hall.

i-Pack, i-Pack Design og i-Pack Digital hadde samlet sett en omsetning på ca 40 millioner kroner i 2019 og et driftsresultat på ca 600.000 kroner.

- ANNONSE -

You might also like