Involve! Pro-X As søker Daglig leder

Nå trenger vi en dyktig leder for å utvikle oss videre! 

Vår daglig leder skal være ambisiøs med en glødende og begeistrende lederstil som får og gir energi gjennom samhandling med både medarbeidere og andre deler av selskapet. Daglig leder har ansvaret for å motivere og engasjere våre ressurser fordelt på de lokale kontorene, og trives godt med å være synlig og tilgjengelig for våre medarbeidere.

Som daglig leder kommer du gjerne med en vinnermentalitet og du lar deg begeistre når dine medarbeidere skaper resultater for selskapet og lokalsamfunnet. Vi er en del av Involve Gruppen, som er et familieeid kommunikasjonshus som leverer et bredt spekter av kommunikasjonstjenester.

Arbeidshverdagen i korte trekk?

Mens våre prosjektledere er gode kremmere og mer enn mildt interessert i grafisk produksjon, er det naturlig at du også er det og er operativ, men like fullt opptatt av å aktivere og begeistre dine medarbeidere. Ditt hovedfokus vil være daglig ledelse av vår bedrift gjennom en tydelig tilstedeværelse og inkluderende lederstil. Du vil være ansvarlig for å følge opp virksomheten på både fag, personal og budsjetter samtidig som du skal bidra med salgsfremmende tiltak for selskapet. Du vil ha ansvar for ressursstyring og for å sikre at våre medarbeidere utvikler seg i takt med behov i markedet. Ledelse for oss handler om å se den enkelte og bruke deres styrker til å begeistre både kunder og ansatte, samtidig som du viser en tydelig drive og engasjement for selskapet, lokalmiljøet og bransjen. I rollen som daglig leder ligger det også en klar forventning om å utvikle og betjene egen kundeportefølje og budsjett, og på den måten være involvert også med direkte kundeoppfølging, på lik linje med øvrige ledere i gruppen.

Vi tror at den som lykkes hos oss er fremoverlent, og møter vår bransje med iver og nysgjerrighet. Du må være en lagbygger med god gjennomføringsevne og struktur. Du må evne å prioritere og styre ressurser til det beste for selskapet

Hva er viktige erfaringer og egenskaper hos deg:

God erfaring med ledelse i tilsvarende bransjeområder og virksomheten, og du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeidsforhold. Det er utrolig viktig at du har masse erfaring fra bransjen, og er vant til å levere til store og små kunder.

Vi er stolte over å kunne tilby deg en rolle i et selskap som har fokus på trivsel, uformell kommunikasjon, kvalitet og vekst. Vi er en ledende aktør i vår bransje. Du vil bli en del av et faglig sterkt, erfarent og ambisiøst team, hvor personlig- og faglig utvikling står sentralt. Vi kan tilby deg gode muligheter for faglig utvikling og samhandling med resten av Involve gruppen, spennende utfordringer i et godt arbeidsmiljø og gunstige betingelser. Som leder i Involve! Pro-X så vil du rapportere til Gruppeleder i Involve gruppen og delta i gruppens ledelse.

Om arbeidsgiveren

Her hos Involve møter du 44 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk i alle aldre. Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Involve er et norskt familieeid byrå, og en del av Havas – et av verdens største reklamenettverk. Les mer om Involve på våre nettsider https://involve.no/

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like