Investerer ytterligere for å kunne vokse på interiør og dekor

Interiør- og dekorprodukter har vært et satsingsområde i lang tid. Nå investerer bedriften ytterligere for å vokse videre i dette segmentet.

Pulp Grafisk i Oslo har investert i landets første Canon Arizona 2380 XTF. Med investeringen håper Oslo-aktøren å ta ytterligere steg innen interiør- og dekorsegmentet. Det melder Canon.

– Det er en Arizona med en rekke finesser som vil være tidsbesparende for oss. […] Det aller viktigste er kanskje at den nye maskinen benytter det som kalles «flow vacuum», det betyr at materialet alltid holdes på plass, og at vi derfor slipper å teipe. Det sparer oss for mye tid, spesielt for småjobber. Det kan for eksempel være trykk på 2 cappaplater i 50×70, det er en type oppdrag vi har mye av. Planen er derfor å styre alle småjobbene til denne maskinen, forteller daglig leder Terje Gulbrandsen i Pulp Grafisk.

Han legger til at samarbeidet med Canon er viktig for bedriften, som nå har hele fem storformatsskrivere fra Canon i produksjon.

– Like viktig er det at vi har et gjensidig samarbeidsforhold med åpen dialog hele veien, og selvsagt at serviceapparatet fungerer når det er behov for det. Erfaringsmessig har vi nesten ikke nedetid på Canon-teknologien vår, det er nødvendig for å lykkes med den typen produksjon som vi har, sier Gulbrandsen.

Pulp Grafisk hadde i 2019 en omsetning på 35,5 millioner kroner og et nullresultat. 

- ANNONSE -

You might also like