IDÉ House of Brands søker Prosjektleder med grafisk erfaring (Oslo)

Vi søker etter en kreativ Prosjektleder med grafisk erfaring til vårt kontor i Oslo. Du er vant til å styre kreative prosesser sammen med teamet internt og hos kunden. Du er flink til å lytte på kundens ønsker, selge konsepter og se muligheter. En rådgiver som jobber sammen med kundene våre på prosjekter fra A til Å. Vi kan love hektiske, men spennende dager med utfordrende og interessante oppgaver. Du må være en trivselsskapende person med godt humør, du er strukturert og ikke minst kreativ. Du liker å tenke nytt, har kremmerånd, er pliktoppfyllende samt liker å ha flere ulike prosjekter gående samtidig uten å la deg stresse.

Sentrale arbeidsoppgaver vil bl.a. være:

 • Salgs- og resultatansvar på egen kundeportefølje
 • Kreativ ledelse
 • Kunde- og leverandørkontakt
 • Tilbudsskriving og oppfølging av tilbud
 • Ordrebehandling og fakturering
 • Prosjektstyring
 • Lagerstyring
 • Innkjøp

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Salgserfaring B2B, gjerne bransjeerfaring
 • Bachelor eller tilsvarende utdannelse; utdanningskravet kan fravikes ved relevant arbeidserfaring
 • Grafisk erfaring innen Adobeprogrammene (spesielt Illustrator og Photoshop)
 • Behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig, engelsk muntlig
 • Gode dataferdigheter

Personlige egenskaper:

 • Åpen, tydelig og høflig kommunikasjonsform
 • Drives av kreative prosesser
 • Utadvendt og god til å skape relasjoner og samarbeid; du er entusiastisk og smilende
 • Høy grad av serviceinnstilling
 • Endringsvillig og fleksibel
 • Løsningsorientert og nytenkende
 • Strukturert og nøyaktig
 • Trives med å jobbe selvstendig og i team
 • Høy arbeidsmoral
 • Lagspiller
 • Like å ha flere prosjekter gående samtidig uten å la deg stresse

Om arbeidsgiveren

IDÉ House of Brands AS er en av Nordens ledende totalleverandører innen Produktmedia, og produktspekteret vårt er nærmest ubegrenset. Foruten produkter som er oppført i våre kataloger, innehar vi også mangeårig kunnskap innen spesialproduksjon. I løpet av de siste årene har vi bygget opp en stor organisasjon i Norge. Med hovedkontor i Drøbak og salgskontor i Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Lillehammer og Ålesund. I tillegg dekker vi Norden og Europa gjennom IDÉ kontorer i Sverige, Danmark, Finland og Island. Vi er pr. i dag 140 ansatte, og hadde i 2019 en omsetning på 500 millioner kroner.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like