Gelato i API-partnerskap med Shutterstock

Norske Gelato, som driver en global plattform for on-demand-produksjon av trykte produkter, melder at man har inngått et partnerskap med Shutterstock. Shutterstock er en tjeneste som gir e-handelsentreprenører over hele verden tilgang til over 360 millioner bilder.

Hensikten med samarbeidet er å gjøre det enklere for brukerne av Gelato å lansere nye produkter og dermed øke salget.

Produktene det handler om er feks plakater, klær og andre trykte produkter som ofte er baserte på bilder.

Lytt: Gå ikke glipp av podcasten der Gelatos grunnlegger Henrik Müller-Hansen forteller om samarbeidet med e-handelsplattformer og hvilke muligheter det genererer.

Via Shutterstock får Gelatos brukere tilgang til alle fotografer og kunstnere som benytter seg av Shutterstock som plattform for å spre sine bilder.

Dette betyr i praksis økte inntektsmuligheter for Shutterstocks brukere, som kan få brukt sine bilder hos e-handelselgere som benytter seg av Gelato for produksjon og distribusjon.

– Ved å kombinere Shutterstocks innhold og Gelatos plattform får entreprenører muligheten til å enkelt skape egne design og få disse ut i markedet, forklarer Alex Reynolds, VP of Platform Solutions i Shutterstock.

– Gjennom samarbeidet med Shutterstock gjør vi det mulig for alle mennesker i verden å utnytte klodens største fotobibliotek og produsere sine skredderydde produkter med Gelato, sier Henrik Müller-Hansen, grunnlegger og adm dir i Gelato

Begge de to plattformene har velutviklede APIer som benyttes for å koble sammen de to systemene. Med disse styres blant annet tilgangen til bilder og betalninger. E-handelsaktører som bruker bilder fra Shutterstock kan for eksempel betale for bildene først når man selger et produkt der bildet er i bruk, noe som minimerer den økonomiske risikoen for e-handelsaktørene.

 

- ANNONSE -

You might also like