Alfaprint søker grafisk designer (Oslo)

Hva er vel bedre enn en arbeidsplass hvor du får utfolde deg kreativt og utvikle design daglig? Vårt selskap er i kraftig vekst, og med masse nye ideer trenger nå vårt designteam en dyktig medarbeider. Vi søker etter en faglig sterk grafisk designer som kan utarbeide og designe innhold til våre produkter og markedsplattformer. Du kan både ferdigstille andres ideer og komme med egne. Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver hvor grafisk design er i fokus. Vi leter etter en erfaren, positiv, dyktig og detaljorientert person som brenner for utvikling av innhold. Du tar initiativ, jobber selvstendig og kommuniserer godt med andre.

 

Vi har det veldig moro på jobb – og håper du vil være med å leke med oss! Fine folk, godt arbeidsmiljø, og en stabil og fornuftig arbeidshverdag. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kvalifikasjoner/egenskaper:

– Høyere utdannelse og erfaring innen grafisk design

– Brennende interesse for design

– Svært gode ferdigheter i Photoshop og Illustrator

– Kreativ og løsningsorientert

– Er selvgående og har stor gjennomføringsevne

– Flytende norsk og god engelsk

– Fremoverlent og forretningsorientert

– Positiv holdning

 

Vi tilbyr:

– Trivelig arbeidsmiljø

– Fine lokaler sentralt i Oslo

– Konkurransedyktige vilkår

Om arbeidsgiveren

Alfaprint AS er Norges ledende aktør innen merkesystemer til barnehage og aldershjem.
Vårt varemerke er Askeladden Navnelapper. Selskapet er i sterk vekst både nasjonalt og internasjonalt, og har 15 ansatte.
Vi har stort fokus på videreutvikling av selskapet. Selskapet legger vekt på trivsel og at det skal være moro å gå på jobb. Våre salg skjer via våre nettbutikker. Vi er markedsleder, og selskapet har robust økonomi.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like