Skipnes Kommunikasjon søker Interaksjonsdesigner / UX designer (Trondheim)

Skipnes Kommunikasjon AS skal bygge opp et av landets beste miljøer for grafisk design og digital markedsføring. Derfor er vi på jakt etter de beste folkene som sammen med oss kan skape et miljø som utvikler seg i riktig retning. Nå ser vi etter en kreativ, nysgjerrig og engasjert kollega som konstant er i utvikling og alltid ser etter nye måter å løse utfordringer på.

Interaksjonsdesigner/UX designer
Som interaksjonsdesigner eller UX-designer (user experience designer) får du muligheten til å skape framtiden og påvirke hverdagen til mange. Interaksjonsdesign handler om å designe digitale tjenester som blir sett, likt og brukt. Det handler om å forstå menneskets behov og adferd, og gjøre teknologi funksjonell og brukervennlig.

Vi leter etter noen som er skikkelig gode på brukeropplevelser og som kan både tenke, tegne og lage dem. Vi ser altså etter deg som er god på, funksjonelt design og grafisk design for digitale løsninger, og som også kan utvikle gode web-løsninger på en nøyaktig og fornuftig måte. Hvis du også har lyst til å lage god UX i kampanjer, hele veien fra annonser og sosiale medier, via websider, e-post og alle andre kanaler så vil vi i hvert fall snakke med deg!

Vi ser etter deg som er:
• Utdannet og/eller har erfaring innen interaksjon- eller tjenestedesign, UX, grafisk design eller tilsvarende.
• Kan bruke relevant programvare innenfor digital kommunikasjon.
• Du har gjerne erfaring med å arbeid systematisk og strukturert, og har evnen til å kartlegge og analysere brukernes adferd, samt analysere statistikk
• Du har gode samarbeidsevner samtidig som du kan jobbe selvstendig, og har erfaring med å jobbe i skjæringspunktet mellom kundeopplevelse og utvikling.
• Ønsker å utvikle deg hver dag ved å sette deg inn i ny teknologi og nye løsninger

Hos oss får du
• Mulighet til å jobbe med spennende kunder innen offentlige og private virksomheter i et hyggelig miljø
• Faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter
• Faglig påfyll og kompetanseheving
• Konkurransedyktige betingelser

Er dette noe for deg? Skriv kort om deg selv og legg ved CV, så tar vi en prat!

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like