Märkas søker Salgskonsulent (Grålum)

Märkas AB produserer og selger helhetsløsninger innen etiketter og appliseringsutstyr. Märkas er eiet av børsnoterte Volati AB, og er en del av forretningsområdet industri. Vi er ca 60 ansatte, og omsetter for sek 150 millioner årlig. Fra våre fabrikker i Sverige leverer vi til kunder i store deler av Norge. Vi tilbyr effektive og intelligente etikettløsninger som kommuniserer. Vi er nysgjerrige, innovative, proaktive, pålitelige og lidenskapelige i vårt arbeide. Vi er ikke redd for å skille oss ut, og har stor kunnskap i det vi gjør. Våre kunder er både lokale og globale innen industri, handel, næringsmidler, logistikkbransjen osv.
Märkas AB ser nå etter en salgskonsulent som er ansvarsfull, selvstendig og selvgående. Du må like å være på farten, være der kundene er, og god på oppfølging. Som selger er du Märkas ansikt utad. Du skaper relasjoner og kundegrunnlaget som sikrer salget. Arbeidsoppgavene består i å drive salgsaktiviteter, samt videreutvikle og pleie langsiktige forretningsforhold med kunder. Du arbeider gjennom dialog, forhandling, signerer avtaler og sikrer en god implementering av disse. Du har resultatansvar for din egen kundeportefølje. Dette er en spennende bedrift og en arbeidsplass hvor man hele tiden strever etter å utvikles. Det betyr muligheter for deg til personlig utvikling, og til å vokse som individ. Kulturen hos Märkas AB er preget av omsorg og læring. Hos Märkas er det tillit under ansvar som gjelder. Fremdeles nysgjerrig? For mer informasjon se hjemmeside www.markasab.com

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøkende salg og ansvar for å hente inn nye kunder
 • Markedsføre og selge Märkas produkter og konsept i samsvar med strategiske retningslinjer
 • Høy og målrettet salgsaktivitet
 • Pleie eksisterende leads og lage prospekt
 • Oppfølging av kunder
 • Oversikt over markedet
 • Rapportere til leder
 • Reisevirksomhet er en naturlig del av hverdagen

Ønskede kvalifikasjoner

 • Det er en stor fordel å ha erfaring fra grafisk bransje
 • Salgserfaring fra oppsøkende salg
 • Erfaring fra B2B salg og kunne vise til gode resultater
 • God kjennskap til norsk næringsliv
 • Utdannelse innen salg/markedsføring er en fordel
 • Trives med å jobbe i et høyt tempo
 • Er utadvendt og en lagspiller som kan inspirere kollegaer til utvikling
 • Har gjerne et nettverk innen norsk industri
 • Gode fremstillings evner på norsk, svensk og engelsk

Personlige egenskaper

Som ny selger hos Märkas gir vi deg grundig opplæring om produkter og markeder. Du er god på å forstå de formelle og uformelle strukturene og prosessene i virksomheten slik at du vet hvilke rammer du kan jobbe innenfor. Dette fordi du er sulten på læring, fremoverlent og nysgjerrig. Du trives med å jobbe selvstendig med ansvar for egen fremdrift og salgsresultater. Samtidig gir møtet med kolleger og kunder deg energi fordi det lar deg utvikle og undersøke nye muligheter. Kunden opplever at du er tillitsvekkende, at du yter god service, og er en trygg samarbeidspartner. Du har en analytisk legning, og kommuniserer på en tydelig og nøyaktig måte.

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Individuell bonusordning
 • Gode forsikringsordninger
 • Firmabil
 • Et godt utviklet opplæringsprogram
 • PC, Ipad, mobil
 • Stor fleksibilitet og frihet til å forme egen hverdag

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like