Han skal selge Canons inkjet i Norge

Den svenske bransjeveteranen Tommy Segelberg skal selge Canons inkjet i Norge.

– Jeg blir en del av Canons satsing på Inkjetsiden og blir ansvarlig for det norske markedet men skal også jobbe litt med det svenske markedet, sier Tommy Segelberg i en kommentar.

Segelberg har også tidligere jobbet på Canon og har etter den tid vært innom EFI, Ricoh og Plockmatic. Under tiden på Ricoh og EFI jobbet han også mot det norske markedet – en erfaring han håper å bygge videre på i sin nye rolle.

– Det er veldig spennende å komme tilbake til et Canon som har utviklet seg til et ledende selskap i bransjen siden jeg var her sist på 90-tallet. Nå skal jeg heise spinnakeren og seile i den medvinden som Canon har for tiden. Det her er en senior rolle for businesskritiske applikasjoner som det skal bli spennende å utvikle videre, avslutter Tommy.

Tommy Segelberg finner du her på Linkedin.

- ANNONSE -

You might also like