21grams lanserer ny skriver

Svenske 21grams, med betydelig virksomhet over hele Norden, har til nå vært mest kjent for sine portoløsninger og distribusjonssoftware. Nå går imidlertid selskapet også inn på hardware-siden i det man lanserer en ny skriver for adresseringstjenester. Det melder 21grams i en pressemelding.

– I lang tid har markedet og våre kunder krevd bedre utskrifter, og nå kan vi endelig tilby dette – noe som føles bra. At vi også kan tilby den til en pris rett over CIJ-skrivere med lav oppløsning, håper vi vil komme som en hyggelig overraskelse, sier Kaj Christensen i 21grams, en av utviklerne bak løsningen.

Skriveren – MP1800i – kan printe bilder, QR-koder og adresser i 600 dpi, og har en hastighet på opp mot to meter per sekund. Prisen vil ligge på ca 50 prosent av prisen på tilsvarende systemer fra Kodak, Domino og Video Jet, skriver 21grams i pressemeldingen.

– Vi ser veldig mye fram mot å få den nye skriveren ut i markedet. Kombinasjonen av høy hastighet og kvalitet, samt en svært konkurransedyktig pris, gjør at vi tror at denne skriveren vil bli etterspurt, sier Morten Holterhuset i 21grams i Norge i en kommentar til Media Monitor.

.

.

- ANNONSE -

You might also like