Storybold i Moss feirer 30 år – ser fram mot de neste 30

– Det er mange pop-up firmaer med kort levetid i reklamebransjen. At vi har overlevd i 30 år, uten avbrudd, skyldes både gode strategier og at vi har ansatt de flinkeste og de mest hjertevarme folka i byen her. Og kanskje det at vi har stayerviljen til grafisk bransje i blodet, sier daglig leder og eier Inger Marie Spange i Storybold.

Storybold i Moss fyller 30 år. Selskapet ble grunnlagt av Trygve Blix i 1991 under navnet Reproservice Moss. 20 år etter banket 07 Media på døren og kjøpte selskapet, før daglig leder Inger Marie Spange overtok eierskapet i 2015.

– Jeg er lokalpatriot på min hals, og brenner for å bygge og bevare arbeidsplasser her i byen vår. Siden jeg begynte i firmaet har vi ansatt og opparbeidet kompetanse innen strategi, innholdsmarkedsføring, film, annonsesalg, webutvikling og digital markedsføring. Vårt mål er fremdeles å være et fullservice reklamebyrå, som både er råe på design og de beste innholdsleverandørene her i distriktet, uavhengig om det er til trykte eller digitale medier, fortsetter Spange – som forsikrer at de kommer til å være på plass i Moss om ytterligere 30 år.

Storybold hadde i 2019 en omsetning på ca 12,3 millioner kroner og et driftsresultat på knappe 700.000 kroner. Selskapet eies av Bold Mum AS, som igjen eies av Inger Marie Spange og hennes mann, Frode Spange.

På sine egne nettsider beskriver selskapet seg som “et fullservice reklamebyrå som ble stiftet i 1991. Vi leverer alt fra strategi, idé, konsept og innhold til råstilig design, enten du skal markedsføre deg i digitale medier eller på et trykt format.”

- ANNONSE -

You might also like