Schjærven Reklamebyrå søker prosjektleder (Oslo)

Schjærven er ledende på retail. Vi har sterke rådgivere, kreatører og prosjektledere – og et produksjonsapparat få kan konkurrere med. Vi skaper verdier til retaileren både digitalt og fysisk for blant annet XXL, Power, Krogh Optikk, Montér, Bohus, Storo Storsenter og Holdbart.

Vi søker nå etter en prosjektledervikar som kan jobbe med en av våre største kunder.

Arbeidsoppgaver: 

Som prosjektleder vil du være med i et team bestående av 3-4 andre prosjektleder inkludert kundeansvarlig, som sammen har ansvaret for all produksjon for en våre største kunder. Du vil være ansvarlig for 2 av landene som kunden opererer i, og vil ha tett dialog med markedsansvarlig i disse landene. Produksjonen består vanligvis av ukentlig kundeavis, taktiske TV filmer og versjoneringer til SoMe. Ditt ansvar blir å sørge for god og kvalitetssikret leveranse på disse produksjonene fra A til Å, inkludert fremdriftsplaner, budsjettering, rapportering og oppfølging internt og eksternt. Du vil også være ansvarlig for all kundekontakt med de respektive landene, følge opp eventuelle tilleggsbestillinger, justeringer og flater som bestilles utover de faste.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like