Politihøgskolen drar nytte av kunnskapsdelingen i hustrykkerigruppa

Politihøgskolen i Oslo skifter ut eldre digitaltrykkløsninger med Canon imagePRESS C710 med inkludert inline ferdiggjøring, PRISMAprepare arbeidsflyt og PRISMAdirect web2print. Det melder Canon i en pressemelding.

Politihøgskolen er med i Canons nettverksgruppe for hustrykkerier, noe skolen mener man har stort utbytte av.

– Nettverksgruppa er et verdifullt forum hvor vi får gode råd fra Canon og andre, og god kontakt med de andre hustrykkeriene i landet. Med flere Canon-løsninger hos oss, vil vi også få et større utbytte av medlemskapet i nettverksguppa, forteller Kristian Lambine ved Politihøgskolen i Oslo.

Canons nettverksgruppe for hustrykkerier har medlemmer fra både offentlig og privat sektor. Medlemmene får muligheten til å delta på fagmøter, idéutveksling, webinarer, besøk hos produksjonsbedrifter og andre inspirasjonsbesøk.

- ANNONSE -

You might also like