OBOS-konsernet søker Grafisk designer (Oslo)

OBOS søker GRAFISK DESIGNER for 1-års vikariat.

OBOS satser stort på å utvikle et profesjonelt markeds- og kommunikasjonsmiljø i Norge og Sverige. Vi er i ferd med å bygge opp en avdeling med bred faglig kompetanse som har ansvar for merkevare, markedsføring, kommunikasjon, sponsorat, SOME, digitalt innhold, medier, salg og analyse. Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å skape gode kundeopplevelser og som virkelig brenner for kreativ grafisk design.

Du må legge ved referanser til relevante arbeidsprøver i søknaden for å bli vurdert.

Du er systematisk og løsningsorientert, har erfaring med å jobbe med større merkevarer og liker både å vedlikeholde designsystemer og utvikle enkeltelementer. Du er kontaktskapende, tillitvekkende, pålitelig og glad i å omgås mennesker. Du blir giret av å utnytte mulighetene som ligger i bruk av ny teknologi og nye medier, og er dyktig på å omsette idé til praksis.

Vi ser etter deg som kan arbeide strukturert og selvgående, og finner gode løsninger. Du er både kreativ og initiativrik og har høy gjennomføringsevne. Vi ønsker oss en engasjert kollega med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som inkluderer og deler av kunnskap og erfaring.

Du vil få jobbe med å:

  • Utforme trykksaker, profileringsartikler og markedsmateriell for alle OBOS forretningsområder
  • Utforme og produsere materiell til alle digitale flater
  • Ansvar for i alle faser av prosessen, fra idé til endelig implementering
  • Sikre at grafisk profil ivaretas i digitale prosjekter
  • Videreutvikle OBOS’ visuelle profil i samarbeid med Design lead, samt sikre riktig bruk av denne
  • Vedlikehold av designbasen Følge opp ulike designoppgaver overfor ulike avdelinger i OBOS

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like