Kurer Grafisk AS søker Regnskaps- og kontormedarbeider

Til å erstatte vår dyktige regnskaps- og kontormedarbeider søker vi aktiv, lojal og arbeidsom medarbeider. For å være aktuell for stillingen er det et absolutt krav at du har god regnskapsforståelse, at du er presis og nøyaktig og at du kan håndtere flere oppgaver samtidig. Du må være selvgående og evne å ta initiativ til forbedringer av rutiner og oppgaver. Hvis du er autorisert regnskapsfører er det et stort fortrinn, men ikke et krav. Likeså er erfaring med HMS-arbeid et fortrinn, men ikke et krav.

Send oss gjerne din søknad så snart som mulig.

Om arbeidsgiveren

I Kurer Grafisk AS skaper vi verdi for våre kunder ved å bringe
budskap. I tillegg utfører vi administrative tjenester for våre søsterselskap. Arbeidsgiver for denne stillingen vil være Kurer Grafisk AS, men oppgavene vil være for flere selskaper.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like