Klart for Innovasjonsprisen 2021

Grafisk bransjeforening lanserte i 2019 en grafisk innovasjonspris. Nå åpner Innovasjonsprisen 2021. Det melder bransjeforeningen på sine nettsider.

Medlemmer kan sende inn forslag på produkter, tjenester og markedsføringskampanjer som er ferdig utviklet i perioden 2018 til 2020. Prisutdelingen finner sted på foreningens landsmøte som arrangeres 3. september i Bergen.

“Gjennom Innovasjonsprisen ønsker bransjeforeningen å anerkjenne dem som går foran. Har du et produkt eller en kampanje som du og kunden er godt fornøyd med, bør du delta. Alle typer produkter og tjenester er aktuelle bidrag,” skriver bransjeforeningen på sine nettsider.

Prisen er på 30.000 kroner og to friplasser på landsmøtet. Bidrag sendes paalstensaas@gmail.com med beskrivelse og PDF eller JPEG av produkt/løsning.

- ANNONSE -

You might also like