Fem trender å holde utkikk etter

Konica Minolta har listet fem trender man som bedriftseier bør ha et øye på i 2021. 2020 ble i stor grad preget av å finne løsninger for å holde de ansatte i arbeid. For mange selskaper betydde dette ulike IT-verktøy som muliggjorde fjernarbeid og hjemmekontorer, skriver Konica Minolta.

– 2020 ble preget av raske ad hoc-svar og avgjørelser. Dette må endres i 2021. Vi må gå tilbake til dedikerte strategiske digitaliseringsmetoder med tanke på langsiktige endringer, sier digitaliseringsekspert Thomas Grønlie i Konica Minolta.

Trend 1: Hybridkontoret er kommet for å bli

Trend 2: Økt fokus på sikkerhet på hybridkontorene

Trend 3: Begrensede IT-budsjetter må brukes fornuftig

Trend 4: Økende bruk av roboter og datadrevne beslutningsløsninger

Trend 5: Digitale arbeidsplasser = økt digitalt ansvar

Les mer om de ulike trendene og hva det betyr for deg her.

 

- ANNONSE -

You might also like