Bodoni AS søker Kunderådgiver (Oslo)

Bodoni er en av Norges største leverandør av grafiske tjenester med kunder over hele landet.

Bodoni jobber med mange spennende selskap, vi jobber med verdens største oppdrettsselskap, vi lager tydelig og målrettet informasjon for renovasjonsselskaper og vi designer presentasjoner, animasjoner og illustrasjoner til selskap som former fremtidens byer og samfunn.

Vi søker etter en engasjert kunderådgiver med faglig tyngde og trygghet til vårt kontor i Oslo. Du vil arbeide med salg og rådgivning til nye og eksisterende kunder. Du må bruke din innsikt til å gi råd til våre kunder for å sikre godt innhold formidlet ved bruk av moderne teknologi. Du kjenner til de ulike kommunikasjonsdisipliner og de ulike kanalers særegenheter.

Du har en kommersiell tilnærming, er kreativ, nysgjerrig og drives av og finne gode løsninger og gode opplevelser for våre kunder! Du har høyere utdannelse og kan vise til gode resultater fra byråarbeid eller annen relevant markeds og informasjonsarbeid.

Kan du håndtere høyt tempo, ha mange baller i luften og har erfaring med å koordinere prosjekter med dyktige kollegaer, er du velkommen som søker.

Vi tilbyr et solid selskap, konkurransedyktige betingelser, et faglig sterkt miljø med hyggelige og dedikerte medarbeidere.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like