Avery Dennison søker Commercial Manager (Gaupne)

Vi jobber med noen av de største merkevarene i verden som kunder. Vi merker både topp og bredde og vi leverer til flere kontinent. Ønsker du å bidra til at vår kommersielle satsing blir enda sterkere?

Vi vokser både i Norge og i utlandet og ønsker med denne nyopprettede stillingen å ta enda bedre vare på våre eksisterende kunder samt legge til rette for nye segmenter og nye marked.

Vi ser etter en initiativrik leder til å lede vår salgs- og kundeserviceorganisasjon. Du deltar på et operativt nivå, for støtte, styring og utvikling av salgs- og markedsarbeidet. Rollen rapporterer til daglig leder.

Dine hovedoppgaver:

 • Oppfølging og styring av den kommersielle organisasjonen
 • Budsjettansvar og ansvar for å levere på budsjettmål
 • Videreutvikle våre markedsstrategier og markedsføring
 • Lede, motivere og utvikle. Personalansvar for 13 personer.
 • Jobbe tett med blant annet fabrikksjef, R&D og daglig leder.
 • Rapportering til konsernledelse

Din kompetanse:

 • Relevant høyere utdanning
 • Erfaring fra salgsledelse
 • God på IT verktøy og på teknologi
 • Gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk

Vi tilbyr:

 • En utfordrende rolle i et selskap med ambisjoner
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning.
 • Internasjonalt miljø
 • Fantastisk natur og gode muligheter for friluftsliv.

Om arbeidsgiveren

Avery Dennison er ein global leiar innan labels og materialer. Selskapet sin teknologi er ein integrert del av produkt som blir brukt i dei fleste bransjar. Med verksemd i over 50 land og med meir enn 30 000 tilsette over heile verda, tilbyr Avery Dennison tenester til eit breidt spekter av kundar. Salet i 2019 var $7.1 miliardar.

Den norske delen av konsernet, Avery Dennison NTP, er ein leiande produsent av heat transfers for sportskle, arbeidskle og andre profilerte artiklar. På fabrikken vår i Gaupne har me utvikla teknologi og produsert transfers i over 30 år. Våre 130 tilsette leverar produkt av høg kvalitet som gjer det mogleg for oss å konkurrere globalt. Me sel like mykje til den utanlandske marknaden som til den norske. Avery Dennison NTP AS er eit datterselskap lokalisert i Sogn 30 minuttar frå Sogndal.
Les meir på www.averydennisonntp.no og www.averydennison.com.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like