07 Media Sør søker kreativ frontend-utvikler

Er du en utvikler som brenner for å lage gode frontend-løsninger, og som ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent fagmiljø? Evner du å oversette brukerkrav til tekniske løsninger, er løsningsfokusert og kreativ? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i 07 Media Sør!

I 07 Media Sør er vi lidenskapelig opptatt av kundene våre. Derfor ønsker vi oss en ny kollega som er serviceinnstilt, har en positiv holdning og som er opptatt av å levere ypperste kvalitet. Vi er i stadig endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater.

Vi drømmer om at du har bakgrunn innen følgende:

  • Flytende i HTML, CSS3, JavaScript
  • Relevant praktisk erfaring med JavaScript rammeverk som React, Node.js, No-js
  • Erfaring og interesse for DevOps tankegang
  • Gjerne erfaring med .net, C# og Webpack
  • Minimum 3 års arbeidserfaring, gjerne fra kommersiell aktør
  • Forståelse for smidig utviklingsmetodikk som SCRUM eller KANBAN
  • Jobber godt i team, men er selvgående og hardtarbeidende også alene
  • God forståelse for brukervennlighet og du ser alltid etter forbedringspotensialer

Hos Sørlandets største kommunikasjonshus vil du få mulighet til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder, og du får stor fleksibilitet i stillingen. Hos oss er det fokus på trivsel, samspill og personlige utviklingsmuligheter. Vi verdsetter ulike bakgrunner og innfallsvinkler, og er glade i humor og stor takhøyde. Arbeidsmiljøet vårt er aktivt og inkluderende med hyggelige kollegaer, der vi bygger hverandre gode på tvers av organisasjonen.

07 Media Sør samarbeider med Qualified Professionals om denne rekrutteringen. Ta kontakt med oppgitte rådgivere om du har spørsmål. Vi ser frem til å motta din søknad!

Om selskapet
07 Media Sør AS er komplett leverandør av kommunikasjonstjenester: Konsept og idé, design for digitale og trykte medier, grafisk produksjon, storformat, skilt- og dekortjenester, digital markedsføring, redaksjonelle tjenester og webutvikling. Selskapet skreddersyr løsninger som passer til hver enkelt kunde, og sørger for leveranser med høy kvalitet til store og små selskaper i regionen. 07 Media Sør AS har 45 ansatte og omsatte i 2019 for 67 millioner kroner.

07 Media Sør er en del av konsernet 07 Media.07 Media er et ledende norsk kommunikasjonskonsern med avdelinger i Oslo, Kristiansand og Aurskog. Konsernet har til sammen ca. 230 ansatte og omsatte i 2019 for 350 millioner kroner.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like