Zine travel søker Grafisk designer i reisemagasin (Oslo)

Vagabond Reiselyst er et Norges største reisemagasin med fokus på gode opplevelser, innsiktsfulle reportasjer og hemmelige perler. Papirmagasinet kommer med ti utgaver per år. I tillegg utgir vi magasinet digitalt i Mag+ (Aftenposten), publiserer på web og sosiale medier. Vår designer går over i nye utfordringer, og vi søker hennes etterfølger.

Dine oppgaver vil være design og layout av magasinene både for papir og etter hvert en digital utgave, billedbehandling, tegne kart, bokdesign, opplasting av magasinet i systemer som Yumpu, webpublisering av tekst og bilder og andre forefallende oppgaver, inkludert produksjon av annonser for eksterne kunder både for print og i digitalsystemet Vev. Oppgavene er varierte og morsomme.

Det er ønskelig at du har et par års erfaring i arbeidslivet, har jobbet noe med magasindesign/layout tidligere og at du er sikker i bruken av InDesign, Photoshop og Illustrator. Du har gjerne en bachelor i grafisk design eller visuell kommunikasjon, og du har en spesiell interesse for redaksjonell design og er opptatt av digital utvikling. Det er ikke et krav, men en fordel, om du har jobbet med digitaldesign og gjerne WordPress tidligere.

Som person er du kreativ, har øye for typografi og detaljer, kan jobbe selvstendig og strukturert og forholde deg til tidsfrister. Tiden opp mot deadline kan bli intens, og du må være fleksibel og klare å ha mange baller i luften. Det er spesielt viktig at du tar ansvar og liker å jobbe selvstendig, da huset kun har én designer.

I alle våre produkter legger vi stor vekt på presentasjon og sammenheng mellom tekst, bilder og design, så vår nye grafiske designer har en viktig jobb i selskapet.

Om arbeidsgiveren

ZINE travel er en liten, men veldig hyggelig redaksjon på seks personer og holder til i trivelige lokaler i Frydenbergveien på Hasle. Har du spørsmål om stillingen, kontakt ansvarlig redaktør Torild Moland på 90 12 22 42 / torild@magasinetreiselyst.no.

Synes du dette høres spennende ut, send en kortfattet søknad med arbeidsprøver og CV til torild@magasinetreiselyst.no. Søknadsfrist 20.desember. Tiltredelse gjerne 1.februar.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like