Investerer i ny HP Indigo – Visutech: “Kundene ønsker å produsere materiell som skiller seg ut”

De investerer i en fullutrustet HP Indigo 7900.

Konsis i Oslo har en lang historie med HP. Nå investerer bedriften i en ny HP Indigo 7900 som skal erstatte en av selskapets eldre HP-modeller. (Se video av HP 7900 i bunn av artikkelen).

– Konsis har vært en god og trofast Visutech/ HP Indigo-kunde i mange år, og tar nå steget ytterlige ut med å kunne tilby muligheten med  high end premium-jobber med å tilføre silver/metalikk , Premium White og alle tilleggsfargene HP Indigo har å tilby. Dette er noe bare Konsis og fire andre grafiske bedrifter i hele Norge kan tilby, sier Marius Andressen, ansvarlig for salg i Visutech i Norge, til Media Monitor.

Visutech: “Kundene ønsker å produsere trykksaker som skiller seg ut”

Andressen sier til Media Monitor at man merker veldig tydelig at trykkeriene ønsker produksjonsmaskiner som kan tilby noe ekstra. 

– Vi merker et klart økende fokus på å kunne produsere jobber som skiller seg ut i mengden, og som åpner opp nye muligheter/segmenter for våre kunder, Ikke minst er den store variasjonen i ulike typer papir eksepsjonelt for HP Indigo, som igjen gjør at våre kunder kan utfordre sine kunder med noe helt unikt som andre ikke kan produsere på samme måte. Det er også enklere å ta seg bedre betalt når kunden får en merverdi, sier Andressen.

Ifølge Andressen har det vært høy aktivitet hos Visutech i 2020 til tross for de utfordringer hele næringslivet har stått overfor.

– Det åpnes opp mange nye muligheter, det handler bare om å tørre, og ha evnen til å ta de riktige beslutningene og ikke vente på hva naboen gjør, sier en optimistisk Andressen.

 

 

You might also like